Inspraak

Ouders vragen om meer dan opvang alleen. U vraagt om een veilig klimaat, om verzorging, bescherming, maar ook om begeleiding in de opvoeding en ontwikkeling van uw kind. De contacten tussen ouders en Het Hummeltje spelen een belangrijke rol bij de opvang. Wij waarderen de betrokkenheid van u als ouders. Op Het Hummeltje is er tijdens het halen en brengen van uw kind regelmatig contact over uw kind. Dit kan mondeling zijn of bijvoorbeeld via de schriftjes. Ook houden wij onze jaarlijkse ouderavond in het najaar, waar verschillende thema’s aan bod komen.

Oudercommissie

In de Wet Kinderopvang is ouderinspraak wettelijk geregeld. Bij Het Hummeltje is er een oudercommissie ingesteld. Zij behartigt de belangen van kinderen en ouders, bevordert de communicatie tussen de ouders en de leidsters en adviseert over onder meer pedagogisch beleid, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, veiligheid en gezondheid.

De oudercommissie, iets voor u?

Word lid van de oudercommissie van Het Hummeltje. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder betrokken bent bij de opvang van uw kind(eren). Uw kinderen brengen immers een groot deel van de week door bij Het Hummeltje. Het Hummeltje neemt daarmee deel aan de opvoeding. Door uw betrokkenheid kunnen we ons blijven verbeteren en een goede kwaliteit opvang aanbieden.

Wat levert de oudercommissie u op?

Door lid te worden van de oudercommissie heeft u invloed op het beleid van Het Hummeltje; werkt u mee aan de kwaliteit van de opvang van uw kind(eren) én; doet u ook nog eens leuke contacten op met andere ouders.

Aanmelden?

Lijkt het u wat om lid te worden van de oudercommissie of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de eigenaresse van Het Hummeltje Yolanda Pool, want wij staan om u te springen!

Meer over ons

Contactinformatie

Het Hummeltje
Breedweer 2
1541 AC KOOG AAN DE ZAAN

+31614227777/075-6159533
y.pool2@upcmail.nl