Ouderportaal

Op Het Hummeltje werken wij met Bitcare. Op ieder moment van de dag kunt u met de middels een app en/of door in te loggen op de website van Bitcare precies zien hoe goed uw kind het heeft op Het Hummeltje. Zorgeloos werken en weten dat uw kind in goede handen is. Hoe fijn is dat! Met name bij de allerkleinsten wordt veel informatie gegeven, is het flesje en/of het fruithapje op en slaapt uw kindje? Wanneer het kind groter wordt en met het normale dagritme van de groep meedraait wordt de informatie minder uitgebreid.

Het is mogelijk om activiteiten en foto’s te delen en ook is het heel gemakkelijk om te chatten met leidsters op de groep. Verlof-, ruil-, en extra dagen zijn eenvoudig aan te vragen. Super handig! Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind. Zo hoeft u niets te missen.

In het ouderportaal heeft u direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen. Ook vindt u hier het digitale dagboekje, waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto’s kan inzien. De app ‘Bitcare voor ouders’ werkt zowel op Android, als op iOS devices.

Voor meer informatie en om in te loggen op de website gaat u naar www.bitcare.com

en/of

de YouTube film voor ouders bekijken via video voor ouders

Meer over ons

Contactinformatie

Het Hummeltje
Breedweer 2
1541 AC KOOG AAN DE ZAAN

+31614227777/075-6159533
y.pool2@upcmail.nl